Informatii despre parteneri

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM

Imagine conţinut web

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri - FNTM, infiintata in 1997, detine in tara o retea profesionala de peste 550 membri, persoane fizice si organizatii, avand consultanti locali in fiecare judet si birouri in: Bucuresti, Alba Iulia,Tirgu Mures, Predeal, Bacau, Suceava, Iasi, Focsani, Buzau, Constanta, Sibiu, Blaj si in curs de deschidere in 11 resedinte de judet.

SIVECO România S.A.

Imagine conţinut web
Infiintata la inceputul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI. Adresandu-se cu precadere organizatiilor mari si mijlocii, compania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS, Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness atat pentru piata locala, cat si pentru cea internationala.

ProJob GmbH

Imagine conţinut web
Compania ProJob a fost infiintata in anul 1997, initial sub numele de GfB-ProJob, iar in 2002 si-a schimbat denumirea in ProJob GmbH. Conceptul initial, in primii trei ani, a fost de a oferi servicii persoanelor private, acesta fiind un proiect finantat de administratia fortei de munca. Ulterior aceste sevicii au fost oferite si companiilor.Astfel, ProJob a preluat activitati subordonate de la companii. Din 2001, ProJob GmbH ofera si servicii de consultanta si training. In anul 2002 firma a oferit pentru prima data servicii de leasing de personal.

Formastur S.A.

Imagine conţinut web
Formastur este prezenta pe piata de formare din Spania din anul 1992, dezvoltand proiecte de formare continua pe diverse specializari. Acesta este o companie ce are drept principal obiect de activitate promovarea si livrarea serviciilor de formare (indrumare/invatare) continua, oferind astfel solutii de gestiune/management in general, dar si pentru teme specifice cum ar fi calitate, experienta, sustinere si mediul inconjurator.

Asociatia Euro 26

Imagine conţinut web
European Youth Card Association, prin Asociatia Euro<26 din Romania, functioneaza in baza Protocolului de la Lisabona si a Acordului Partial pentru Carduri de Tineret, asociatia gestioneaza cardul Euro<26, instrumentul de mobilitate al Consiliului Europei.

Facebook

Buletin informativPentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati    www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei